Dimarts, setembre 26, 2023
Widgets Magazine

‘Ràdio Pompeu’, premiada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya

L’escola Pompeu Fabra de Vilanova i la Geltrú ha rebut el primer premi dels treballs de ràdio que atorga el Consell de l’Audiovisual de Catalunya per fomentar l’esperit crític dels alumnes dins del món de l’audiovisual. Ràdio Pompeu és el projecte radiofònic que van iniciar els alumnes de l’escola ara farà prop de tres anys. Un treball que consisteix a simular de la manera més real possible el funcionament d’una ràdio i que contempla una programació variada amb diferents seccions que s’emeten 24 hores al dia. Aquesta proposta els serveix alhora per tractar i aprendre temes d’actualitat que els preocupen. Ara aquest esforç ha rebut la seva recompensa en forma d’un dels premis EduCAC.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img