Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Circular entre Cubelles i el Vendrell per la C32 ja no té cap cost des d’avui

La C32 entre Cubelles i el Vendrell ja és gratuïta des d’avui tots els dies de la setmana. La voluntat d’aquesta mesura de la Generalitat és descongestionar la C31 als municipis del Baix Penedès i que l’autopista es converteixi en una ronda gratuïta pels usuaris d’aquest tram. Un descompte del 100% per a tots els conductors que per beneficiar-se’n hauran de fer servir l’aplicació Awai o sistema de telepeatge. La mesura no s’aplica per creuar el peatge troncal de Cubelles de manera que caldrà entrar i sortir per l’accés de Cubelles per evitar pagar peatge. Avui també també augmenta el descompte al peatge de Vallcarca als túnels del Garraf de la C32 que ara és del 50% si es compleixen, com fins ara, certs requisits. Des del territori, però, se segueix reclamant la gratuïtat de tot el tram, entre el Vendrell i Castelldefels.

Notícies

spot_img