Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Vilanova posa en marxa una campanya de ciberseguretat dirigida a les empreses de la ciutat

Vilanova posa en marxa una campanya de ciberseguretat dirigida a les empreses de la ciutat amb la voluntat de sensibilitzar al teixit empresarial dels riscos associats al món digital. L’Ajuntament, amb Neàpolis, la Federació empresarial del Gran Penedès i l’empresa vilanovina ADQA, té previst fer arribar un enllaç a les empreses de la ciutat perquè facin una primera autodiagnosi. També s’editarà un recull de bones pràctiques en aquest àmbit i hi ha programades dues jornades de formació. Finalment, també hi ha previstes auditories per analitzar més a fons punts a millorar i aplicar mesures a les empreses de la ciutat en els seus processos de transformació digital.

Notícies

spot_img