Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

La segona edició de l’Espai Dona s’avança a la celebració del Dia de la Dona

Aquest dimecres concentrarà bona part dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, però abans, ja se n’ha celebrat algun. Dones d’Empresa, per exemple, ha acollit la segona edició de l’Espai Dona, en el que s’ha reivindicat sobretot la feina (en aquest cas) de les dones que treballen al camp o a la viticultura. La cita té la voluntat de visibilitzar el paper de la dona emprenedora i està organitzada per l’entitat Cavawoman i pels col·lectius femenins de la Confraria del Cava i de Dones d’Empresa, entitat aquesta última que forma part de la Federació Empresarial del Gran Penedès. En formen part un centenar de dones empresàries. L’acte ha servit per presentar al Garraf el llibre ‘Converses a peu de vinya, 50 viticultores del Penedès’, de Maria Rosa Ferré, i en el que recull les àmplies converse s que ha mantingut amb mig centenar de dones que treballen al primer sector.

Notícies

spot_img