Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 07-03-2023

Les bicicletes no podran circular per la Rambla de Vilanova i la Geltrú. La mesura es farà efectiva un cop s’acabi d’executar del pla de pacificació del centre.
Detingut a Cubelles un conductor que va fugir d’un accident amb ferits greus. L’home quasi triplicava la taxa d’alcoholèmia i viatjava amb la seva filla d’un any.
Junts-Veu i Acció presenta Albert Bonet com a candidat a Sant Pere de Ribes en un acte públic acompanyat de la militància, simpatitzants i de Josep Rull.
Sitges informarà les persones amb sensibilitat acústica i els propietaris de gossos i les persones quan es programin esdeveniments amb ús de pirotècnia, com poden ser els actes de festa major o del carnaval.
Per primera vegada en 10 anys, l’Associació Cetàcea ha albirat a la costa del Garraf les 8 espècies de cetacis residents al Mediterrani.
Canal Blau té nova web, més intuïtiva i més àgil. Una nova manera d’entendre l’accés a la informació que es complementa amb la nova plataforma OTT, que permet veure els continguts dels darrers set dies.
Els Falcons de Vilanova tornen a assajos i inicien temporada amb nous reptes. Aquest diumenge els arriba la Jornada de la Dona, una cita solidària i per reivindicar la lluita feminista.
L’artista sitgetana Núria Fortuny exposa 20 noves obres a la Capella de la Fundació Ave Maria de Sitges.

Notícies

spot_img