Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Les bicicletes no podran circular per la Rambla de Vilanova i la Geltrú un cop s’acabi d’executar del tot el pla de pacificació del centre

L’Ajuntament restringirà la circulació de bicicletes per la rambla de Vilanova i la Geltrú. Actualment està permès el seu pas, sempre que es respectin unes mesures de seguretat cap als vianants. L’incompliment d’aquestes limitacions provoca sovint les queixes de moltes persones. El govern de la ciutat diu que un cop s’acabi d’executar el pla de pacificació del centre, es podrà deixar la Rambla exclusiva per a Vianants. Aquest és l’acord que es va aprovar ahir al ple municipal arran d’una moció. El del mes de març també ha servit perquè s’hagi incorporat a la corporació la regidora d’esquerra republicana Lojaina Maftouh que ha substituït a Oriol Huguet que va renunciar en el darrer ple.

Notícies

spot_img