Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 08-03-2023

Vilanova reivindica el feminisme i la igualtat de gènere el 8M, Dia Internacional de les Dones. El foment de la coeducació, la conciliació, la igualtat laboral i la tolerància zero a la violència masclista, són algunes de demandes de la jornada.

El Comitè de vaga del 8M fa una marxa de tornes nocturnes a Vilanova la vigília del 8M per denunciar les desigualtats i l’empobriment de la dona treballadora.

Elisenda López, una bombera en un ofici encara molt masculinitzat. Avui encara hi ha gent a qui els sorprèn que els vagi a rescatar una bombera.

El Pacte del Penedès Marítim manté les mobilitzacions per reclamar la gratuïtat de l’autopista C32. El 29 de març hi haurà una nova mobilització davant del Parlament de Catalunya.

El PSC de Vilanova presenta la seva proposta de Capitalitat i Projecció de ciutat que liderarà Anna Ribera. El projecte inclou la creació d’un pla estratègic de cara el 2030.

El mític grup de música electrònica Kraftwerk i el colombià Manuel Turizo completen el cartell de l’edició 2023 d’un Festival Terramar que també programarà concerts de Tom Jones i Zaz. L’any passat el festival va reunir 26 mil espectadors i va tenir un impacte econòmic de 7M€.

Notícies

spot_img