Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Kraftwerk i Manuel Turizo completen el cartell d’un Festival Terramar que també programarà concerts de Tom Jones i Zaz

El Festival Jardins Terramar de Sitges torna del 28 de juliol al 9 d’agost. Avui s’ha presentat de manera oficial tot el cartell de l’esdeveniment i s’hi han sumat la banda alemanya Kraftwerk i el cantant colombià Manuel Turizo. El festival ha apostat de nou per portar artistes exclusius que no actuïn en altres festivals del panorama musical català i les entrades estan ja a la venda. El festival està treballant, a més, per aconseguir el segell Biosphere, per ser cada cop un esdeveniment més sostenible i respectuós amb el medi ambient. L’edició de l’any passat va reunir 26 mil espectadors amb un impacte econòmic de 7 milions d’euros.

Notícies

spot_img