Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 09-03-2023

Les Roquetes tindrà el centre de dia en funcionament abans d’acabar l’any. El conseller de Drets Socials s’ha compromès a aportar el finançament necessari per concertar les places i posar-lo en marxa.

El cementiri de Vilanova i la Geltrú obre un memorial dedicat al dol perinatal. Els experts remarquen que és molt important que els pares que passen per aquesta situació puguin tancar el dol.

El PSC de Cubelles dubta de la idoneïtat de la possible futura piscina. Creu que la inversió seria massa elevada i els seus usos ‘massa limitats’.

El Partit Popular ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat demanant la gratuïtat de l’autopista c32, pels residents al Garraf. Des de la formació consideren abusiu el preu del peatge de Vallcarca i lamenten el greuge comparatiu que suposa pel territori.

Vilanova acull la commemoració institucional del Dia de les Dones a la Vegueria del Penedès. L’acte ha servit per reflexionar sobre la necessitat d’incorporar la perspectiva de gènere a totes les polítiques públiques.

Sitges tanca el 8M reclamant que no es normalitzin les discriminacions i les desigualtats, en el seu manifest del Dia de la Dona.

Cubelles reivindica la igualtat el Dia de la Dona amb una marxa de caire festiu i reivindicatiu, i amb una cercavila d’alguns dels balls populars ballats per dones.

Sant Pere de Ribes estrena el primer festival Siscòmedy, que proposa sis obres teatrals de durada curta i de comèdia social en diferents espais singulars del municipi. Serà entre el 24 i el 26 de març en diferents espais.

Notícies

spot_img