Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 10-03-2023

La nova campanya de ciberseguretat adreçada a les empreses de Vilanova obre els primers minuts de l’edició informativa d’avui. És una campanya que dona eines i informació a les empreses sobre com protegir les seves dades digitals a la xarxa i als seus sistemes informàtics.

També és notícia que la comarca del Garraf (excepte Sitges) ja actua com un sol municipi a l’hora de prestar el servei de taxi, sota la marca Taxis del Garraf. La mesura permetrà optimitzar temps i recursos tant als usuaris com als mateixos taxistes, que podran recollir clients a qualsevol de les poblacions de la comarca, menys Sitges.

La detenció d’un camioner que conduïa de manera erràtica per la C-32 sota els efectes de consum de substàncies estupefaents també ha estat notícia.

I de l’àmbit cultural, destaquem l’exposició que el centre La Sala de Vilanova dedica al pintor vilanoví Carles Albet, mort el 1970, i que és un dels grans desconeguts del segle XX a nivell artístic. Avui també és protagonista el Ral·li de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, que torna diumenge amb la participació de 90 vehicles.

Notícies

spot_img