Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Taxis del Garraf unifiquen forces per millorar el servei de la comarca

El col·lectiu de taxistes del Garraf ha unit forces per donar un servei més ràpid i de més qualitat als usuaris de la comarca. Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú ja formen part de la marca de taxis del Garraf, que pretén oferir un servei més ràpid i de més qualitat als usuaris que utilitzin el servei de taxis. La imatge de la marca Taxis Garraf lluirà als 43 vehicles que conformaran la flota dels cinc municipis que, de moment, formen part d’aquesta unió. Sitges és l’únic municipi de la comarca que no ha entrat a formar part de la unificació dels serveis de Taxis, tot i que el conveni deixa la porta oberta a una futura incorporació, si així ho desitja el col·lectiu sitgetà.

Notícies

spot_img