Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

El Garraf registra una trentena d’incidències per les ventades

El telèfon 112 ha rebut fins les 12 del migdia una trentena de trucades per incidències derivades del fort vent que bufa des de la matinada especialment a la zona del litoral central.  Caigudes de branques i mobiliari urbà, com el cas d’un dels grans rètols publicitaris del nou parc comercial de Vilanova i la Geltrú, que no ha provocat danys personals. 
Els Bombers també han registat una seixantena d’avisos per vent a la zona metropolitana sud, amb un centenar de sortides a tot Catalunya.  El pla Infocat es troba en Prealerta per l’elevat risc d’incendi forestal a l’àrea del Garraf-Penedès. El Garraf és una de les 19 comarques catalanes on s’hi ha activat el nivell 2 (alt) del Pla Alfa, que obliga a suspendre les activitats amb risc d’incendi forestal. 
Es recomana extremar les precaucions i seguir els consells de Protecció Civil davant aquesta situació de fort vent.  gen.cat/3OxcECQ


L’alerta del VENTCAT obliga a extremar precaucions en les activitats i la pràctica esportiva a l’aire lliure.
A la tarda el vent es reforçarà a Ponent, Altiplà Central, al Prelitoral sud de Barcelona i a Tarragona.

Notícies

spot_img