Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Estabilitzat l’incendi forestal a la urbanització Corral d’en Cona de Cubelles

Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi que ha començat aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la urbanització Corral d’en Cona de Cubelles. El fort vent que bufava al Garraf ha complicat les tasques d’extinció del foc, i ha obligat als bombers a demanar el confinament dels veïns a les seves cases, sobretot pel fum. Segons l’Ajuntament de Cubelles, 5 cases i una vintena de persones han estat desallotjades per precaució, tot i que una estona després podien començar a tornar a casa. Nou dotacions de bombers terrestres i equips d’ADF’s Penedès-Garraf han participat a les tasques d’extinció de l’incendi, a banda de Mossos d’Esquadra i policia local de Cubelles. Els bombers han pogut finalment perimetrar les flames i com dèiem, l’incendi es dóna a les 21h, per estabilitzat. En les properes hores els equips estaran pendents que les flames no revifin pel vent remullant la zona afectada.

Notícies

spot_img