Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 13-03-2023

En marxa la investigació per determinar les causes de l’incendi forestal de Cubelles, que situa el possible inici del foc en unes granges abandonades. Els bombers continuen remullant la zona per evitar revifades.

Llogaters d’habitatge protegit de La Caixa, a Sitges, denuncien pujades de preu abusives i no renovacions de contracte. En parlem amb alguns testimonis.

Josep Manel Ametllé serà qui encapçalarà la candidatura de la CUP a Vilanova i la Geltrú a les municipals.

28 joves europeus planten arbres a l’Ortoll en el marc del programa Eco Erasmus. L’objectiu del programa és crear una guia de bones pràctiques per promoure activitats per a joves.

L’actor vilanoví Guillem Albà presenta a Vilanova el llibre ‘D’aquí no marxaré mai més’, en el que analitza la relació amb el seu avi.

Els Falcons de Vilanova recuperen la Jornada de la Dona, que en vol reivindicar el seu paper en la cultura popular.

Les Chirigotas de Cadiz han omplert el Teatre La Bòbila de Les Roquetes aquest cap de setmana. La Comparsa de Barcelona «Los cuatro gatos» han cantant el seu repertori. El grup fa gira per diferents localitats

Els carrers de Sitges s’han tornat a vestir d’època amb la 65a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges. Es van poder veure gairebé uns 90 vehicles fabricats fins el 1928.

Notícies

spot_img