Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Josep Manel Ametllé encapçalarà la candidatura de la CUP a Vilanova

Josep Manel Ametllé, ‘Jota’, serà qui encapçalarà la Candidatura d’Unitat Municipal a Vilanova a les properes eleccions municipals. Ho ha decidit l’assemblea de la formació, que ha dipositat la seva confiança en ell per situar-lo al capdavant d’una llista que reivindica, però, un lideratge coral i compartit. Ametllé és militant de la CUP, ha participat del teixit associatiu de la ciutat i en aquest darrer tram de mandat ha estat l’assessor del grup municipal del partit, un cop recuperada la seva presència a l’ajuntament. Un lideratge coral que també passa per la resta de persones que la CUP ja ha definit per als primers llocs de la llista. A Josep Manel Ametllé l’acompanyaran Tània Reyes, Jaume Aibar, Nuria Arauna, Pau Formatger i Marina Bau. La CUP es presenta a les municipals amb el lema ‘Pren partit’, amb el que vol mobilitzar la societat vilanovina.

Notícies

spot_img