Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 14-03-2023

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es querellarà per estafa contra un treballador municipal per haver desviat presumptament uns 30 mil euros de fiances de la borsa de mediació per al lloguer social.

El consistori vilanoví ha obert un expedient disciplinari al treballador, que ha estat apartat del seu servei. L’ajuntament ja ha començat a intervenir per atendre el col·lectiu d’afectats, 44 persones del centenar que formen part de la borsa de lloguer.

Cubelles i Cunit demanen que el trànsit entre el Garraf i el Baix Penedès també sigui gratuït. Cubelles ha notat que molts vehicles que volen estalviar-se el peatge, ara travessen el municipi.

Sixte Moral tancarà la llista socialista, amb el número 25, a les eleccions del mes de maig. Ha estat regidor a l’Ajuntament vilanoví, i també alcalde de la ciutat entre els anys 1999 i 2005. Des de la formació socialista també s’ha anunciat avui, que si governen a la ciutat, Moral serà president del Consell Assessor del Pla Estratègic de Vilanova i la Geltrú 2030.

Vilanova adapta el servei de jardineria a les restriccions de la sequera. Es rega només en casos molt concrets.

El Mercat de la Sínia de Les Roquetes presenta elsSínia Bons, una campanya comercial amb què vol dinamitzar les vendes de les parades que en formen part. L’equipament ha constatat com des de la marxa de Mercadona les vendes han baixat.

El CDIAP Garraf augmenta en un 30% les famílies ateses entre el 2019 i el 2022. Ara són més de 1.300 les que requereixen els serveis del centre, que ha pogut incorporar cinc nous professionals gràcies a un increment de la dotació econòmica.

Darrera setmana per veure a Sitges les pintures plàstiques de Pink Morro. Els colors vius són els protagonistes indiscutibles d’aquesta mostra. L’exposició es pot visitar, fins diumenge, al Centre cultural Miramar.

Notícies

spot_img