Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 15-03-2023

Sitges ha sancionat per primera vegada un gran tenidor per tenir 3 pisos buits a Sitges. S’ha fet a través d’un recàrrec del 50% de l’IBI.

El govern de Cubelles defensa l’estudi presentat fa uns dies per a la possible construcció d’una piscina coberta i un gimnàs a la població, assegurant que el model que es proposa és viable i s’ajusta a les necessitats reals del municipi.

El Garraf debat sobre el seu futur econòmic a través del 5è Simposi Garraf. La sessió d’avui l’ha obert el conseller de Drets Socials que ha fet un especial èmfasi en el paper que ha de jugar el sector de les cures en l’economia del futur.

Vilanova i la Geltrú acull el 3er Congrés d’innovació d’empresa i startups Penedès-Garraf. Serà el dissabte 25 de març.

Avui 15 de març és el Dia Mundial del Consumidor. L’OMIC de Vilanova recupera al 2022 gairebé 250.000 euros de les reclamacions que hi han interposat els ciutadans. El servei ha resolt favorablement el 97% del miler de reclamacions que ha rebut.

El Festival Límbic arribarà a Sitges el 5 i 6 de març amb una trentena de propostes culturals gratuïtes entre música, poesia, dansa i podcast en directe

Notícies

spot_img