Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

El govern de Cubelles veu ajustat a les necessitats de la població l’estudi de la piscina coberta

El Pla d’Actuació Municipal del govern de Cubelles aprovat el 2019 contemplava la realització d’un estudi de viabilitat per construir una piscina coberta i un gimnàs municipal. I això és el que ha presentat recentment el govern de Rosa Fonoll, que es mostra sorprès per algunes de les crítiques que s’han pogut escoltar al voltant de la proposta presentada, amb una pista coberta, un gimnàs i un espai a l’aire lliure que doni servei no només als usuaris d’aquestes instal·lacions. L’estudi aporta una anàlisi econòmica a partir d’un primer dibuix del que es vol fer, amb un model que agrada l’equip de govern. Ara bé, el mateix govern vol deixar clar que només és el punt de partida per a un projecte encara molt obert, d’entrada, perquè també dependrà de qui governi en el proper mandat. El regidor d’Esports, Narcís Pineda, defensa el que es planteja en aquest punt de partida, perquè assegura que cobreix les necessitats de la població, que és econòmicament viable i que pot donar a la piscina qualsevol ús, en contra del que diuen alguns partits de l’oposició.

Notícies

spot_img