Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 16-03-2023

El teixit econòmic del Garraf recupera l’estructura que tenia abans de la pandèmia, amb el sector serveis mantenint la seva hegemonia.

Sitges posarà en marxa comunitats energètiques per fomentar l’ús d’energies renovables entre la ciutadania. Per fer-ho, s’han insta·lat plaques solars en tres edificis municipals que serviran per abastir unes 130 famílies.

Vilanova, Sitges, Barcelona i Badalona es constitueixen en un Grup d’Acció Local Pesquer que permetrà optar a ajudes europees de manera coordinada.

Canyelles comença a instal·lar les noves canonades que portaran aigua potable a les llars de la urbanització Les Palmeres. És la sisena fase del procés urbanístic per regularitzar aquest sector.

Entra en vigor la prohibició de fer foc en zones forestals, que s’allargarà fins al 15 d’octubre. L’actual situació de sequera la posa més de relleu que mai.

Unes rutes a peu organitzades per l’Arxiu Comarcal del Garraf i el Grup de Recerca i investigació d’espais  de la guerra civil permeten descobrir els espais i edificis de Vilanova i la Geltrú que van jugar un paper clau durant la Guerra Civil Espanyola.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img