Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 17-03-2023

L’edició 37 de la Copa Amèrica de vela començarà a Vilanova i la Geltrú aquest setembre.Aquest matí s’ha confirmat el que és una gran oportunitat de promoció per a la Capital del Garraf

El nou CAP de Sitges es construirà al costat de la prefectura de la Policia Local, amb unes intal·lacions més àmplies, i substituirà així les instal·lacions actuals.

Ribes disposa de noves instal.lacions pel SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, i també pel SAI, Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere. El nou equipament ubicat a la segona planta de l’edifici de Can Salvador Miret donarà més privacitat a les usuàries.

Cubelles signa la cessió a la Fundació Salas dels terrenys municipals per construir 124 habitatges de lloguer social. La primera pedra de la promoció es col·locarà el 25 de març.

Nou ensurt ahir a la tarda en una nau industrial abandonada al polígon de la Vilanoveta de Les Roquetes per un incendi. La ràpida actuació dels bombers va fer que no anés més enllà.

L’església de Santa Maria de la Geltrú ja llueix la seva nova imatge un cop restaurat el retaule monumental barroc que s’aspira que sigui declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. A l’església de Sant Antoni, que es manté tancada al públic, hi continuen les obres per renovar la zona de l’altar.

La Colla Jove de Castellers de Sitges comença temporada aquest diumenge amb una actuació a Gironella. El 4de8, la torre de 7 i el 3de8 són els objectius que s’ha marcat la temporada per aquest any casteller.

Notícies

spot_img