Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Cubelles cedeix els terrenys per construir 124 habitatges de lloguer social

Cubelles té previst iniciar d’aquí a uns dies les obres de construcció del que serà la primera promoció d’habitatge social al municipi. Es construirà a l’avinguda 11 de Setembre, a la zona de la Mota. Tot just avui l’ajuntament ha fet el darrer pas per iniciar la construcció. L’ajuntament cubellenc i la Fundació Salas (promotora del projecte) han signat avui la cessió dels terrenys en els que es tira endavant la promoció de 124 vivendes de lloguer social. Es tracta d’un solar de propietat municipal que l’ajuntament ha cedit a la fundació per un període de 75 anys. El consistori cedeix els terrenys i la Fundació Salas (conjuntament amb la fundació Nou Lloc) assumeix tot el procés per fer vivenda social a Cubelles, des del projecte constructiu, l’explotació dels habitatges i la selecció de les persones i famílies que hi podran accedir en règim de lloguer social. Es calcula que els 124 habitatges estaran acabats d’aquí a 18 mesos.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img