Dijous, març 23, 2023
Widgets Magazine

El nou CAP de Sitges es construirà al costat de la prefectura de la Policia Local

El nou CAP de Sitges es construirà al costat de la prefectura de la Policia Local, en uns terrenys municipals a tocar de l’actual ambulatori que deixarà d’estar operatiu perquè, segons el govern sitgetà, la Generalitat no vol tenir dos centres mèdics a la vila.

Inicialment, el Departament de Salut volia construir les noves instal·lacions a La Plana, però la proposta no va convèncer a l’Ajuntament si només havia d’haver-hi un. Finalment, la Generalitat ha accedit i ja està en contacte amb la Regidoria d’Urbanisme per redactar el projecte.

Les instal·lacions actuals del CAP retornaran a l’Ajuntament. Encara no hi ha res definit, però el consistori ja ha començat a avaluar quins usos alternatius es podrien oferir.

D’altra banda, actualment el solar on es construirà el CAP és un pàrquing i l’edificació del centre de salut implicaria, d’entrada, acabar amb les places d’aparcament. L’Ajuntament sitgetà, però, estaria estudiant, si la Generalitat accepta, posar-ne un just a sota de la nova construcció. D’entrada, segons fonts municipals, Salut s’hi nega.

Notícies

spot_img