Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

Rosa Huguet encapçala Junts per Canyelles per completar el seu model de municipi

Rosa Huguet es tornarà a presentar a les eleccions municipals per repetir com a alcaldessa per Junts per Canyelles i completar el projecte de població que ve desenvolupant des que va assolir el càrrec el 2011. Huguet assegura que el seu projecte encara té camí per recórrer i projectes a desenvolupar. Sense oblidar altres projectes, el del coneixement és la gran aposta de Rosa Huguet per continuar desenvolupant al municipi en el proper mandat. Un model que té un projecte principal: la Casa de la Natura, una aposta per dotar de formació professional aquest centre, vinculant-lo a estudis de la natura. Amb l’obertura en el seu dia de la llar d’infants i l’institut, i de l’arribada de la formació professional, el cercle es tancaria també amb alguna proposta que vinculi el municipi a estudis universitaris.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img