Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

Sense ferits en l’esfondrament d’un edifici al centre de Sitges

Aquesta tarda s’ha enfondrat una casa del Carrer Artur Carbonell de Sitges, però afortunadament no s’han hagut de lamentar danys personals. Les onze persones que hi havia al seu interior, han pogut sortir un minut abans del col·lapse de la casa. Els equips d’emergències han treballat des de 15:20 hores. Hi ha treballat 15 dotacions de Bombers de la Generalitat, Policia Local, Mossos d’Esquadra i diverses Unitats del SEM.

L’edifici ha quedat completament derruït. Només ha quedat en peu la façana que aquesta mateixa tarda s’ha començat a enderrocar. Els cossos de seguretat, després de fer les comprovacions pertinents, han descartat que hi hagi ferits ni persones atrapades a la runa.

Just al costat de l’edifici que s’ha enfonsat hi ha un terreny on fins fa uns mesos hi havia pisos. Les primeres hipòtesis apunten que la fomentació d’aquest nou bloc podria haver influït en l’enfonsament d’avui.

L’edifici tenia més de cent anys i estava al catàleg de Béns Culturals d’Interès Local ( BCIL) i caldrà reconstruir-lo com estava . Els veïns de la casa contigua a la que s’ha enfondrat avui han estat desallotjats per precaució i no podran tornar com a mínim fins passades 24 hores. L’ajuntament ha anunciat que facilitarà habitatge provisional a tots els afectats.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img