Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

Les organitzacions sindicals anticapitalistes criden a sumar-se a la manifestació de l’1 de Maig a Vilanova

Sota el lema «Salaris i jornades dignes per una vida digna. Cap a les 30 hores setmanals» és la convocatòria de manifestació que fan pel primer de maig cinc organitzacions sindicals anticapitalistes del Garraf: Comissions de Base COBAS, l’Intersindical, el Sindicat Ferroviari, la CGT i la Coordinadora obrera sindical COS . Tots ells, amb el suport d’entitats socials, poítiques i col.lectius diversos, volen visibilitzar la precarietat a la que es veu abocada, cada vegada més, la classe treballadora, amb uns salaris precaris i un augment de preu de l’energia i els aliments que condemna afirmen, a part de la ciutadania.
Per aquest motiu reclamen millores en l’actual sistema amb una reforma laboral que defensi els drets de la classe treballadora. Les reivindicacions del primer de maig no s’acaben aquí: l’accés a un habitatge digne, garantir els drets de les persones migrades i la fi de l’explotació laboral son algres de les demandes que es faran notar a la manifestació del primer de maig. Començarà a les 11h a doctor zamenhoff amb francesc macià i arribarà a la plaça de la vila on es llegirà un manfiest unitari.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img