Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 08-05-2023

El PSC de Sant Pere de Ribes vol millorar la seguretat i l’accessibilitat. Abigail Garrido diu que vol un municipi més amable.

Participació, sostenibilitat, drets socials i feminisme seran els eixos del programa electoral d’UM9-CUP-Construïm. La formació escalfa motors de cara a la campanya amb un sopar amb un centenar de simpatitzants.

Habitatge i serveis públics, eixos del programa electoral de Fem Poble En Comú Podem de Sant Pere de Ribes. La formació vol garantir el dret bàsic de l’habitatge i planteja municipalitzar alguns serveis.

El cercle de Podem a Vilanova referma el seu suport electoral a Som VNG amb crítiques cap a En Comú Podem.

Renfe ha reprogramat els horaris de la línia R2 Sud de Rodalies per oferir un servei amb informació real del temps de pas i minimitzar l’afectació als usuaris.

Entitats pel Clima del Garraf ha impulsat aquest diumenge una jornada de conscienciació ciutadana sobre l’emergència climàtica. Millorar la recollida de residus i l’aposta per una mobilitat sostenible han estat alguns dels temes tractats.

Els Pabordes presenten una Festa Major de Vilanova molt ‘viva’. La imatge gràfica és obra del dissenyador vilanoví Carlos Cubeiro.

Sitges i Òmnium Cultural posen en valor la projecció d’artistes catalans amb el festival Límbic. Triquell i Lildami, entre la trentena de propostes que s’han pogut veure al festival.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img