Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 09-05-2023

El darrer ple de Vilanova d’aquest mandat fixa les condicions del futur conveni laboral d’AISSA. El ple també aprova una dotació per reparar el pont de Santa Llúcia.

Educació instal·larà aire condicionat a cent centres educatius, però cap del Garraf. Escoles com El Cim de Vilanova han instal·lat els seus propis ventiladors davant els episodis de calor cada cop més freqüents.

L’habitatge, prioritari per als candidats d’En Comú Podem al Garraf. Plantegen la creació d’un Pacte Comarcal per l’Habitatge i reclamen que els municipis donin suport a les declaracions d’habitatge tens per regular el preu dels lloguers.

La Casa d’Empara construeix quatre pisos per a persones amb nul·la o baixa dependència. És una aposta perquè les persones puguin allargar al màxim la seva autonomia.

Nova edició aquest diumenge del Va de Fires, la fira multisectoral que es fa a Canyelles i que agrupa diferents propostes com la fira del motor, la cargolada popular i la fira d’artesans.

Acte d’homenatge aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú als deportats catalans als camps nazis. L’Amical Buchenwald i l’Associació veinal del Barri de Mar van voler fer un acte de record i homenatge als veïns del barri que van patir aquest episodi.

El Festival Udaeta de Sant Pere de Ribes arriba a la 3a edició del 21 de maig al 6 de juny.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img