Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Les escoles s’adapten a les onades de calor, cada cop més freqüent

Davant la previsió que la calor torni a convertir en forns les aules, com ja va passar l’any passat, el Departament d’Educació instal·larà aire condicionat a cent centres educatius però entre la llista, cap del Garraf. A l’Escola El Cim de Vilanova, per exemple, han instal·lat ara una vintena de ventiladors a les aules per combatre les onades de calor cada cop més freqüents i ja els han posat en marxa en aquest final de curs. El Departament d’Educació proposa als centres la possibilitat de flexibilitzar l’activitat lectiva en casos de calor extrema. Des del sindicat USTEC-STES i també des de l’AFFAC reclamen un protocol clar davant aquesta situació.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img