Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 10-05-2023

Els veïns de la Plana Novella tindran una àrea de seguretat en cas d’incendi forestal. Una zona de 4 hectàrees al Parc del Garraf on els equips d’emergència podran establir-se i on els veïns refugiar-se en cas d’evacuació.

ERC es reivindica com a partit capaç de transformar Vilanova i la Geltrú situant les persones al centre de les seves polítiques.

El PSC de Cubelles presenta els eixos del seu programa, amb l’espai públic com a prioritat. Seguretat ciutadana, serveis i cultura són les altres apostes dels socialistes cubellencs.

Vilanova té 50 habitatges susceptibles de ser expropiats per la Generalitat. El govern català inicia els tràmits per expropiar habitatges buits de grans tenidors en 14 municipis catalans, entre ells la capital del Garraf.

Els Fons europeus Next Generation destinen 5ME a Sitges per al seu Pla Estratègic de sostenibilitat turística, i 2ME a Vilanova i la Geltrú per a la reforma del parc de Ribes Roges.

Moltes tonyines al Mediterrani i en canvi quotes de pesca massa baixes, la queixa de pescadors. El sector demana que es revisin les restriccions que els imposen.

La colla Panxampla’s organitzarà l’any que ve el Carnestoltes de Sitges i la colla Huerto’s la Reina del Carnaval.

El Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova acull fins el 25 de Juny l’exposició “Història a l’Oest del Japó”, de la mà de la vilanovina Míriam Artigas.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img