Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Moltes tonyines al Mediterrani i en canvi quotes de pesca massa baixes, la queixa de pescadors

Queixes dels pescadors catalans per les quotes que impedeixen pescar més tonyines al Mediterrani. Des del Ministeri de Pesca els imposen unes quotes de captures que són massa baixes, asseguren, i més quan la superpoblació de tonyines ja fa anys que afecta altres espècies com la sardina, el seitó, el lluç o el verat. Des de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú exigeixen que es revisin les restriccions que els imposen. Els pescadors veuen com han de regular la pesca de la tonyina per no passar-se en captures i buscar altres alternatives en un sector que ja anys que lluita per la seva supervivència.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img