Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

The Tyets al Ball de la Vigília de la Festa Major vilanovina

El grup del Maresme, que s’ha fet famós en les darreres setmanes per l’èxit ‘Coti x Coti’ actuarà el 4 d’agost, al Ball de la Vigília, de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Així ho ha anunciat a les xarxes la Pabordia 2023, encarregats d’organitzar la festa, que tot just dissabte passat presentava la seva imatge gràfica per l’edició d’enguany.

‘Coti x coti’ barreja el so de la cobla amb el ritme habitual de The Tyets i ha estat una cançó que ha tornat a posar la sardana en un punt d’interès dels més joves. El reggaeton i el trap dels mataronins defuig dels temes habituals d’aquest gènere i s’apropa a la tradició de la cançó humorística catalana.

El concert de ‘The Tyets’ serà a la plaça del Port durant la revetlla de la Mare de Déu de les Neus, en el dia que més gent aplega a la façana marítima, amb el castell de focs.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img