Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Vilanova té 50 habitatges susceptibles de ser expropiats per la Generalitat

Per primera vegada, la Generalitat ha iniciat el procediment per expropiar habitatges de grans tenidors que fa més de dos anys que estan desocupats, incomplint així la funció social que legalment tenen els habitatges. Ho fa en un total de 14 municipis d’arreu de Catalunya, entre ells, Vilanova i la Geltrú. Encara no se sap quants habitatges expropiarà la Generalitat a la capital del Garraf (on n’hi ha 50 susceptibles de poder ser expropiats) per destinar-los posteriorment a habitatge de lloguer social. L’Incasòl disposa ja d’una partida de cinc milions d’euros per fer efectiu un primer procés d’expropiacions, amb el que es preveu que pugui adquirir entre 50 i 70 habitatges actualment buits, segons el preu de l’expropiació. Serà en aquesta primera fase que s’expropiaran els pisos a Vilanova.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img