Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 11-05-2023

El Garraf es consolida com la setena comarca més competitiva de Catalunya. La manca de sòl industrial és el principal inconvenient que destaca l’Índex de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Dos treballadors han resultat ferits aquest matí al carrer de Les Roques de Vilanova, al barri de La Geltrú, en un edifici en obres. Han estat traslladats a Bellvitge i a l’Hospital de Sant Camil.

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral per les eleccions municipals 2023. Al Garraf s’hi presenten més de cinquanta candidatures.

Fem Poble proposa fer viles més passejables, segures i accessibles per la ciutadania. També proposen amb diverses mesures, que Sant Pere de Ribes sigui autosuficient energèticament.

Més de setanta estudiants i 25 empreses participen del Face2Face, una iniciativa que organitza la UPC de Vilanova per posar en contacte estudiants i empreses. En alguns casos en surten pràctiques empresarials

Els professors interins ja no podran triar en quin municipi volen fer classe a partir del curs que ve. Només podran triar la comarca. N’hem parlat amb mestres i sindicats del Garraf per explicar com viuen aquesta situació, que consideren problemàtica.

El segell Garraf Sona, que aglutina més d’una vintena de festivals musicals i culturals de la comarca, incorpora enguany nous certàmens a aquesta marca que la consolida com a territori de festivals.

El Tingladu commemora els seus 15 anys aquest dissabte amb un concert amb Antònia Font i Zoo, com a caps de cartell, dues formacions que coincideixen per primera vegada en un escenari.

Les Barraques de Ribes denuncien manca de suport per part de l’Ajuntament ribetà. Critiquen les retallades horàries que els hi imposa. L’Ajuntament argumenta que s’imposen per vetllar pel descans veïnal.

Les Barraques de Sitges treballen amb la idea que els concerts acabin cap a les 04.30h de la matinada. També estan tramitant els permisos per fer-los a la sorra de la Platja de la Fragata.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img