Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 12-05-2023

Tret de sortida a la campanya electoral d’aquest 2023. Aquesta mitjanit ha començat oficialment la campanya electoral per les municipals del proper 28 de maig. Al Garraf concorren més de cinquanta candidatures. Aquesta és la crònica de diferents partits en aquesta primera nit de campanya.

La Policia Local de Cubelles realitza fins diumenge una nova campanya de control de sistemes de seguretat passiva per conduccions imprudents.

Renfe amplia a partir de dilluns l’oferta de trens i autobusos des de la comarca i cap a Barcelona.

Cursa solidària aquest cap de setmana a Sitges per una malaltia de les considerades minoritàries. Coneixem a la Candela, que pateix una alteració genètica que provoca que els afectats no puguin procesar una part de les proteïnes.

Demà arriba la Nit dels Museus, que permet apropar-se a aquests equipaments de manera diferent, amb una atractiva oferta d’activitats.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img