Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

A presó els dos detinguts per una presumpta estafa telefònica a una cinquantena d’establiments de restauració

Ingressen a presó els presumptes autors de 50 estafes telefòniques en diversos establiments de restauració de Catalunya, la majoria d’ells del Garraf. 

Els Mossos d’Esquadra van iniciar la investigació al setembre, arran de dues primeres denúncies que van interposar dos establiments de Sitges.

Als detinguts, de 30 i 35 anys, se’ls acusa de ser presumptes autors d’un delicte d’estafa continuada i de pertinença a grup criminal. Les estafes sumen un valor de 182.000 euros. 

Un dels detinguts es feia passar per treballador d’una companyia elèctrica i reclamava 3.000 euros per suposats impagaments i amenaçava als establiments amb tallar la llum si no feien efectiu el pagament. L’home tenia l’habilitat de modificar la veu per fer-se passar per diferents persones durant la mateixa trucada i, així, fer més creïble el suposat impagament a la companyia. El seu còmplice actuava de forma subordinada i extreia els diners dels caixers automàtics i captava testaferros.

Dimecres, els Mossos d’Esquadra feien l’entrada i registre als domicilis dels investigats a Barcelona i Badalona i es va procedir a la seva detenció. El Jutjat ha decretat l’ingrés a presó pels dos detinguts, un d’ells amb 16 antecedents per fets similars. 

Widgets Magazine

Notícies

spot_img