Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 15-05-2023

Actuacions preventives dels Bombers al Garraf, a les portes de començar la campanya forestal. Revisar basses i hidrants són algunes de les accions davant un estiu que es preveu complicat.

Ingressen a presó l’autor i el còmplice de -presumptament-  50 estafes telefòniques en diversos establiments de restauració de Catalunya. Parts dels establiments afectats són del Garraf.

El PSC de Vilanova posa en valor la pluralitat de la seva llista per ser un reflex de la ciutat. Es presenta com l’alternativa “al govern del fracàs liderat per ERC” .

LA CUP de Vilanova reivindica una altra manera de fer política signant un codi ètic en què els membres de la llista es comprometen a limitació de sous i no duplicitat de càrrecs entre altres aspectes.

El PSC proposa la reforma de la plaça de la Vila de Ribes i destinar als joves una part dels habitatges de lloguer assequible de Can Jove.

La sostenibilitat, el feminisme, la lluita pels drets socials i la participació ciutadana són els quatre eixos principals en els quals es basa el programa electoral de Construïm Sant Pere de Ribes.

Fem Poble diu que la gestió del govern del PSC està convertint Sant Pere de Ribes en una ciutat dormitori. Retreu a l’equip d’Abigail Garrido falta d’oportunitats per a la ciutadania.

El PSC de Sitges ha presentat els projectes de futur que vol impulsar a la vila. Els socialistes han defensat l’exalcalde Jordi Baijet com «el gran arquitecte de somnis que ha tingut el municipi» .

Guanyem Sitges aposta per continuar amb polítiques socials amb la construcció del darrer sector d’habitatge de protecció oficial a La Plana i Santa Bàrbara.

Millorar l’enllumenat públic, l’accessibilitat, el reciclatge, l’Espai Jove, el servei del CAP i l’ocupació, propostes de Cubelles en Comú Podem, que planteja una vila més ‘feminista i diversa’.

El Castell de Ribes i la Masia d’en Cabanyes a Vilanova han estat dos dels equipaments que s’han pogut visitar, de manera diferent al Garraf, en el marc de la Nit dels Museus.

8.000 persones omplen el concert especial dels 15 anys d’El Tingladu amb Antònia Font i Zoo, que per primera vegada han compartit escenari en les seves trajectòries.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img