Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 17-05-2023

Sitges recorda el dret a viure sense discriminacions en el Dia Mundial contra la LGTBI-fòbia. Des de l’1 de gener d’aquest 2023, les agressions LGTBI-fòbiques a Catalunya superen el centenar, segons l’Observatori Contra l’Homofòbia.

ERC es presenta com la força capaç de transformar les polítiques de l’ajuntament a Sant Pere de Ribes. Formació i digitalització són dues de les seves propostes transversals.

Ciutadans a Vilanova i la Geltrú planteja una campanya a peu de carrer, per parlar directament amb la ciutadania sobre propostes per millorar la seguretat ciutadana, la mobilitat al centre i plantejar un nou model de recollida de la brossa, pensant també en les urbanitzacions.

La Fundació de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú obrirà un nou habitatge d’acollida per a persones en risc d’exclusió social. El 2022 aquesta fundació va augmentar en un 10% els usuaris atesos

De l’1 al 10 de setembre el Casino Prado de Sitges se submergirà en el Festival Dona que arriba enguany la cinquena edició. Un festival que compta amb una programació artística formada exclusivament per dones.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img