Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sitges recorda el dret a viure sense discriminacions en el Dia Mundial contra la LGTBI-fòbia

Avui 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia i Sitges, com cada any, s’ha afegit a la reivindicació amb l’acte institucional davant el monument del Triangle. Un símbol que durant el nazisme, a Alemanya, es pintava a les persones del col·lectiu en els camps de concentració. Ara, però, s’ha convertit en un símbol de protesta contra la LGTBI-fòbia.

El manifest d’enguany reivindica que totes les persones tenen el dret a ser i a viure lliures de discriminacions i violències. Però algunes veus alerten que les agressions contra el col·lectiu continuen presents als carrers d’arreu del país.

En el que portem d’any, les agressions LGTBI-fòbiques a Catalunya superen el centenar, segons l’Observatori Contra l’Homofòbia, el que suposa un augment del 16% respecte l’any passat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img