Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ | 49 entrevistes i 5 debats, programació especial de Canal Blau durant la campanya electoral

La televisió del Garraf ha preparat una cobertura especial per aquesta segona setmana de campanya. Les entrevistes electorals a tots els candidats i els debats electorals de cada municipi són la part més important de la cobertura, que acabarà amb el programa ‘La Nit Electoral’ per conèixer els resultats el vespre dels comicis, amb el desplegament en directe més gran fet mai a la comarca.

ELS DEBATS

Sitges, dimecres 17 a les 19 h amb Ràdio Maricel

Canyelles, dilluns 22 a les 22.30 h

Cubelles, dimarts 23 a les 18h amb Ràdio Cubelles

Sant Pere de Ribes, dimecres 24 a les 22.30 h

Vilanova i la Geltrú, dijous 25 a les 22.30 h amb Canal Blau Radio

LES ENTREVISTES ELECTORALS

Dilluns 22, a les 20 h, els candidats i candidates de Canyelles i Cubelles.

Dimarts 23, a les 20 h, els candidats i candidates de Sant Pere de Ribes

Dimecres 24 a les 20 h, els candidats i candidates de Sitges

Dijous 25 a les 20 h, els candidats i candidates de Vilanova i la Geltrú

LA NIT ELECTORAL

El diumenge 28 de maig, a partir de les 19.30 h, en directe a Canal Blau s’emetrà un programa especial amb el dispositiu més gran realitzat a la comarca, amb connexions en directe amb tots els municipis de la televisió comarcal.

@CANALBLAU #28MCANALBLAU

Tots els debats es poden seguir al nostre canal de YouTube i veure tot el contingut a la carta al web www.canalblau.cat. A més, a les xarxes socials es pot seguir l’actualitat de la campanya i la nit electoral. Tota la programació es pot recuperar al moment a la nova aplicació La Xarxa+, disponible a les smart tv, telèfons, tauletes i ordinadors amb un registre gratuït.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img