Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els pescadors vilanovins s’oposen al ‘Pla Sinkevicius’ i temen per la viabilitat del sector

Clam dels pescadors vilanovins en contra d’un pla liderat des d’Europa de protecció dels ecosistemes marins que preveu eliminar la pesca d’arrossegament en totes les zones protegides pel 2030. Des de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú veuen aquest avantprojecte com una amenaça per un sector que ja fa temps que lluita, asseguren, per a la seva supervivència. Els pescadors entenen que cal vetllar per una pesca sostenible, però lamenten que sempre, diuen, el focus de totes aquestes restriccions recaigui només en ells. Des de la Confraria vilanovina veuen com també s’amplien els espais protegits per la Xarxa europea Natura 2000 de protecció de les espècies i que regula la pesca en determinades zones. Per tot plegat, temen per la viabilitat del sector.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img