Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El PSC demana el vot a la Festa de la Rosa per reforçar ‘el lideratge’ de Sant Pere de Ribes

El PSC a Sant Pere de Ribes posa la feina feta en aquests darrers dos mandats com a exemple de la capacitat de treball que assegura tenir i que vol continuar fent els propers quatre anys. Ho ha fet en la seva tradicional Festa de la Rosa, aquesta vegada amb el diputat al Congrés José Zaragoza com a convidat.

Una feina que passa per donar noves oportunitats socials, i exercir també un lideratge del municipi en diferents aspectes.

Al seu programa electoral, el PSC a Sant Pere de Ribes incorpora propostes com l’obertura de l’Espai Jove de Les Roquetes, ampliar el servei de transport públic a demanda, reformar la Plaça Llobregat de Les Roquetes i construir la Plaça Milana de Ribes.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img