Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sitges GI diu ser el partit municipalista que treballa per Sitges al marge de les ideologies que conformen la llista.

Sitges Grup Independent es presenta com la candidatura municipalista que no entén ni de dretes ni d’esquerres. Segons afirmen, la voluntat del partit és treballar pel municipi sitgetà independentment de les ideologies que conformen la llista.

La creació d’una regidoria d’Infància, Joventut i Educació o un departament d’Imatge que cuidi els carrers i lluiti contra l’incivisme amb la recuperació dels serenos són algunes de les propostes de Sitges GI.

El partit també s’ha compromès a seguir treballant per la municipalització de les llars d’infants. Amb l’experiència dels darrers quatre anys de mandat, Sitges GI també aposta per repensar el consistori.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img