Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 23-05-2023

El Congrés Oceanoise reuneix a Vilanova experts d’arreu del món en contaminació acústica al medi marí. Els congressistes creuen estar més a prop de trobar l’equilibri acústic als oceans.

El PSC de Vilanova i la Geltrú aposta per construir 170 pisos de lloguer social a la capital del Garraf. La paella socialista d’aquest any ha comptat amb la presència de la portaveu del grup parlamentari Alícia Romero.

ERC a Vilanova vol remodelar la Rambla del Castell per fer-la més passejable i amable, canviant-ne les jardineres i ampliant-ne les voreres. @ERCVng #28MCanalBlau

Junts a Vilanova i la Geltrú reclama més inversió pública i alliberar el peatge de la C32 per millorar la competitivitat de #Vng. Jordi Turull va reunir-se dilluns amb la candidatura vilanovina.

La CUP de VNG planteja repensar el model productiu de la ciutat en una reindustrialització; fer polítiques d’habitatge; i blindar l’Ortoll i l’Eixample Nord perquè no es desenvolupin urbanísticament

El Partit Popular de Vilanova, liderat per Carlos Remacha, apel.la al vot útil i demana la confiança de la ciutadania per tenir la clau per decidir el futur de la ciutat i revertir algunes de les polítiques d’aquest mandat.

ERC Sitges proposa crear una estació d’autobusos al pàrquing de Can Robert i crear un aparcament soterrat per conservar l’estacionament de vehicles @ercsitges #28MCanalBlau

Junts per Sitges aposta per recuperar l’Agència de Turisme. Per Mònica Gallardo, l’objectiu és ‘fer tornar el turisme de qualitat i recuperar la complicitat de l’administració’.

El PSC de Canyelles encara el repte electoral de diumenge amb la perspectiva de poder ampliar la seva representació a l’Ajuntament, que passarà d’11 a 13 regidors.

La prova del sistema d’alertes d’emergències als telèfons mòbils es repetirà el matí del 13 de juny al Garraf-Penedès, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. L’Estat ha arranjat la incidència que va impedir la recepció massiva a la prova del mes d’abril.

Macka B, artista de reggae britànic, és un dels caps de cartell del Nowa Reggae de Vilanova aquest 2023. El festival de música jamaicana d’arrel manté la seva tradició al Parc de Ribes Roges i en format gratuït, el 14 i 15 de juliol.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img