Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

El PSC de Canyelles es presenta com una alternativa sòlida

El PSC de Canyelles encara el repte electoral de diumenge amb la perspectiva de poder ampliar la seva representació a l’Ajuntament.

Després que els resultats de fa 4 anys els deixessin amb un regidor com a únic representant a l’oposició davant la majoria dels 10 de Junts, el candidat Nelson Araujo creu que la seva proposta guanya solidesa com a alternativa, i més tenint en compte que el proper mandat el municipi passarà d’11 a 13 regidors.

El PSC de Canyelles presenta un programa «que abraci la sensibilitat de totes les persones del municipi, amb temes com la seguretat, la inversió en els més joves i amb l’objectiu que els veïns de les urbanitzacions se sentin part del poble»

Widgets Magazine

Notícies

spot_img