Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Junts per Sitges vol recuperar l’Agència de Turisme

Mònica Gallardo, afirma que ‘cal recuperar el turisme de qualitat i de congressos per desestacionalitzar el turisme durant tot l’any i recuperar també la complicitat de l’administració’ amb el sector turístic.

Recuperar la sorra a les platges de Sitges és un altre dels compromisos de Junts per Sitges, que ha comptat amb el suport del secretari general, Jordi Turull i el conseller Jaume Giró.

Tots tres han donat a conèixer les actuacions centrals d’impuls econòmic que des de Sitges i des de la Vegueria del Penedès es proposen per potenciar un territori d’oportunitats, d’inversions i on ‘la
qualitat de vida sigui un dels trets diferencials’.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img