Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La CUP de Vilanova planteja repensar el model productiu de la ciutat

La CUP de Vilanova i la Geltrú ha fet balanç de tots aquests anys que la formació ha estat activa a la ciutat: la candidatura assegura que els objectius pels quals es va crear continuen del tot vigents avui.

És per això que han estructurat un programa electoral basat en cinc eixos: posar la vida al centre, l’economia al servei de les persones, democràcia directa i participació veïnal, compromís amb la terra i cultura transformadora.
La CUP planteja repensar el model productiu de la ciutat en una reindustrialització i en enfortir el primer sector. També volen que es municipalitzi serveis com el de la jardineria o de consergeria. Però una de les prioritats és fer polítiques d’habitatge.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img