Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La prova d’alertes mòbils es repetirà el 13 de juny al Garraf-Penedès

Serà el segon intent per posar a prova la nova tecnologia després de l’assaig general del passat 12 d’abril al Penedès, Camps de Tarragona i Terres de l’Ebre. Llavors, el missatge massiu va arribar només al 35% dels telèfons mòbils, segons l’enquesta de la Generalitat.

Es tracta del sistema que ens hauria d’avisar en cas d’una emergència greu, com un accident químic, una inundació o un incendi.

Així,Protecció Civil tornarà a fer l’enviament de l’alerta, ja que es considera solucionada la incidència que va impedir que els missatges arribessin a la majoria dels telèfons d’una companyia. La Generalitat va reclamar a l’Estat, desenvolupadora de l’eina, que hi posés remei.

Els problemes que es van detectar al Penedès-Garraf i la demarcació de Tarragona, no es van produir ni a la primera ni a la tercera prova que ha dut a terme Protecció Civil: el sistema va funcionar tant en el cas de Lleida com en el de la Catalunya Central i Girona.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img