Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 24-05-2023

La Federació Catalana d’Autisme inicia a Vilanova JobsCat, un projecte d’inserció laboral de persones que tenen aquest transtorn, amb l’objectiu de disminuir-ne el nombre a l’atur i millorar-ne el seu benestar.

El PSC veu imprescindible els dos carrils a la ronda Ibèrica per pacificar el centre de Vilanova i la Geltrú.

ERC aposta per millorar l’accessibilitat al centre de Vilanova amb la plataforma única a tots els carrers del centre.

La portaveu de Junts al Congrés Míriam Nogueras ha donat suport a la candidatura de Jaume Carnicer de Junts per Vilanova, posant l’accent en l’infrafinançament que rep Catalunya per part de l’Estat,

Carrizosa destaca la capacitat de gestió de Ciutadans per governar al servei de tots els ciutadans. La candidat a Vilanova, Erika Quintero, remarca la mobilitat i seguretat, el medi ambient, l’habitatge social i la recollida de residus com aspectes a treballar.

Solucions proposa adaptar Sitges a les necessitats de les persones amb diversitat funcional, amb voreres més amples i amb els passos de vianants adaptats.

El PSC planteja la remodelació de la Plaça Llobregat de Les Roquetes dotant-la amb diferents usos. Els socialistes ja tenen un projecte per a la reforma.

El Retorn dels Indians de Ribes posarà el focus en la música i les arts el 3 i 4 de juny. També se celebrarà l’Agromercat amb els productors locals.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img