Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 25-05-2023

ERC a Vilanova vol convertir el carrer Llibertat en el centre social i econòmic del barri de Mar. Volen convertir la via en plataforma única i col·locar-hi mobiliari que millori l’espai públic.

El candidat de Junts per Vilanova, Jaume Carnicer, afirma que no pactaran amb els partits “del 155”. Laura Borràs reafirma a Vilanova el compromís de Junts en el camí cap a la independència.

La CUP de Vilanova i la Geltrú vol assegurar un mínim d’un 30% d’habitatge social i fer que l’administració local vetlli pel compliment de la llei que asseguri el dret a un habitatge digne i assequible.

Per Som VNG, els partits que es disputen l’alcaldia de Vilanova comparteixen un model de ciutat antagònic al seu i consideren l’accés a l’habitatge com un dels punts clau del seu programa electoral.

Convergents-Ara Pacte Local per Vilanova proposa un nou Pla de Seguretat que reforci la coordinació entre els cossos policials i que permeti treballar amb més garanties davant el que qualifiquen ‘d’augment de la inseguretat’.

Vilanova En Comú Podem aposta per crear una gran comunitat energètica a la ciutat, per fomentar una mobilitat pacificada amb un servei d’autobusos i per millorar l’eficiència energètica dels habitatges.

Els Verds en Comú Podem de Sitges es reivindiquen com el partit capaç de governar perquè el municipi sigui verd, progressista, que aposti per la igualtat social i perquè encari la crisi climàtica.

El PSC vol que Sant Pere de Ribes sigui el connector de tota la comarca amb mobilitat sostenible i aposten per nous carrils bici per arribar a Sitges.

Si el proper mandat governa, Cubelles En Comú Podem es compromet a fer realitat una de les demandes que, diu, té el municipi: la construcció del nou centre d’esport i salut.

Les inscripcions a la cercavila infantil de Sant Antoni, fins demà. Cal registrar el formulari que es pot trobar a través de les xarxes socials de l’Agrupació de Balls Populars.

Els Gegants Vells de Sitges han començat una campanya de micromecenatge per afrontar la pujada a l’ermita de la Trinitat i per elaborar la catifa i altar de Corpus.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img