Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Convergents per Vilanova vol més recursos per combatre ‘la inseguretat creixent’ a la ciutat

Convergents Ara Pacte Local per Vilanova, proposa un nou Pla de Seguretat per la ciutat que reforci la coordinació entre els cossos policials i que permeti treballar amb més garanties davant el que qualifiquen ‘d’augment de la inseguretat’.

Convergents creu que a Vilanova hi ha crescut la deixadesa i els actes delictius, amb un alt índex de reincidència. La principal mesura passa per augmentar la presència policial a tota la ciutat (també a les zones periurbanes), augmentar la plantilla d’agents i crear la figura dels policies de barri que contribueixin ‘a millorar la percepció de seguretat del veïnat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img